7 ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟ ΑΤΜΟ

Αυτό που ξέρουν καλά τόσο οι καταναλωτές όσο και το ευρύ δίκτυο B2B συνεργατών της Kärcher, μετά από 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στην ελληνική αγορά, είναι ότι δεν παράγει απλώς μηχανήματα, αλλά προσφέρει ολιστικές λύσεις καθαρισμού που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη. Γι’ αυτό το λόγο, η Kärcher μέσα από ένα χρηστικό και πρακτικό βίντεο, αποφασίζει και πάλι να δώσει λύσεις, αλλά αυτή τη φορά σε όλες σου τις απορίες γύρω από τη χρήση του ατμού κατά τον καθαρισμό, παρουσιάζοντας 7 καλούς λόγους για να πεις το μεγάλο «ναι».

1.   Ο ατμός είναι φιλικός προς το περιβάλλον, καθώς δεν γίνεται χρήση χημικών καθαριστικών και η κατανάλωση νερού είναι χαμηλή.

2.   Απόλυτη υγιεινή. Με τον ατμό επιτυγχάνεται υγιεινό, βαθύ καθάρισμα, καθώς χάρη στην υψηλή του θερμοκρασία, τα μικρόβια και οι μικροοργανισμοί  αποτελούν παρελθόν. Συγκεκριμένα, ο SC3 Upright EasyFix της Kärcher, απομακρύνεi το 99,999% των κορωναϊών και το 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων από τις κοινές σκληρές επιφάνειες στο σπίτι.

3.   Με τον ατμό το καθάρισμα είναι ξεκούραστο. Η εργονομική βούρτσα που διαθέτουν οι ατμοκαθαριστές, όπως ο SC 5 Εasy Fix Iron της Kärcher, κάνουν το τρίψιμο και το γυάλισμα περιττό και τον καθαρισμό, διασκέδαση!

4.   Συμπληρωματικά στο περιβάλλον, ο ατμός είναι φιλικός και προς τον ίδιο τον άνθρωπο. Χρησιμοποιώντας ατμό, μπορείς να αποχαιρετήσεις όλα τα απορρυπαντικά και τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα για το καθάρισμα και είναι επιβλαβείς για την υγεία.

5.   Πολυλειτουργικότητα. Ο ατμός έχει πολλές ιδιότητες, μια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καθάρισμα κουζινών, μπάνιων, παραθύρων, σε επίμονους λεκέδες χαλιών, αλλά και για σιδέρωμα και σε υφάσματα.

6.   Με τον ατμό εξοικονομείς χρόνο, καθώς το καθάρισμα γίνεται πιο γρήγορο. Εκτός από τις χημικές ουσίες, γλιτώνεις και τα εργαλεία καθαρισμού που τις συνοδεύουν, με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον ελεύθερος χρόνος και για εσένα. Ο ατμοκαθαριστής SC 2 EasyFix Premium της Kärcher, περιλαμβάνει ένα κιτ με πολλά αξεσουάρ και μία μεγάλη στρογγυλή βούρτσα για να καθαρίσεις μεγάλες επιφάνειες σε λιγότερο χρόνο.

7.   Εξοικονομείς και χρήματα. Αποφεύγοντας τα απορρυπαντικά, τις χημικές ουσίες και τα περιττά εργαλεία καθαρισμού, είναι βέβαιο ότι δεν θα αργήσεις να δεις τη διαφορά στην εβδομαδιαία σου αποταμίευση.

Τώρα που έμαθες τη δύναμη του ατμού και ήδη γνωρίζεις για την καινοτομία και την απόλυτη ασφάλεια που σου παρέχει η Kärcher, ηγέτης στον κλάδο της, τι σε εμποδίζει από το να αποκτήσεις τον δικό σου ατμοκαθαριστή;

Τηλεφωνικές Παραγγελίες