Η εταιρεία

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η KÄRCHER HELLAS ΑΕΕ είναι θυγατρική εταιρεία του ομώνυμου Γερμανικού Ομίλου, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων καθαρισμού στον κόσμο. Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1991 και σε μικρό διάστημα κατέκτησε την πρώτη θέση στις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων που διαθέτει στην Ελληνική αγορά, χάρη στην ποιότητα και το σχεδιασμό των προϊόντων της, κερδίζοντας την εκτίμηση τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη.

Η KÄRCHER εφάρμοσε πρώτη στον κλάδο της το σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις ISO 9001, ενώ κατέχει από το 1996 πιστοποίηση συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης βάσει πρότυπου ISO 14001.

Η εταιρεία ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητα της, στον τομέα του εξοπλισμού πρατηρίων και μηχανημάτων καθαρισμού, το 1987 από τον ιδρυτή της Περικλή Μπουρδούβαλη και από το 1993 λειτουργεί ως επίσημος αντιπρόσωπος της KÄRCHER HELLAS ΑΕΕ, προσφέροντας εξελιγμένα μηχανήματα και εξειδικευμένες λύσεις καθαρισμού σε επαγγελματίες και ιδιώτες.
Στόχος και όραμα της εταιρείας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και η άμεση ανταπόκριση είτε με παροχή πληροφοριών είτε με την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού που βασίζονται στην πολύχρονη εμπειρία μας.
Όσον αφορά την ποιότητα και την τεχνολογία, είμαστε ο κορυφαίος πάροχος συστημάτων και προϊόντων καθαρισμού και υπηρεσιών στους κλάδους της ψυχαγωγίας, του εμπορίου, της βιομηχανίας και των νοικοκυριών παγκοσμίως. Οι πελάτες μας ωφελούνται τα μέγιστα από τη χρήση των αποτελεσματικών, αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων καθαρισμού. Κάνουμε σημαντική διαφορά στις ζωές των πελατών μας προσφέροντας αποτελεσματικές και αποδοτικές λύσεις για τις καθημερινές εργασίες καθαρισμού.
Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας λειτουργεί οργανωμένος εκθεσιακός χώρος από μηχανήματα και χημικά καθαριστικά για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση κάθε ενδιαφερόμενου επαγγελματία και ιδιώτη, καθώς και εξουσιοδοτημένο συνεργείο που υποστηρίζεται από έμπειρους τεχνικούς.
Με γνώμονα όλα τα παραπάνω στοιχεία αλλά και τη διεθνώς αναγνωρισμένη ποιότητα των προϊόντων μας, σας προτείνουμε για τις ανάγκες καθαρισμού του χώρου σας, τα ολοκληρωμένα συστήματα καθαρισμού KÄRCHER.

Επισκεφθείτε μας στο 2ο χλμ. Λαρίσας – Αθηνών ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2410 624915 και στο e-mail. info@karcher-thessaly.gr

Numbers Speak For Themselves!

Curated Products
4800 +
Curated Products
+
Product Categories
+
5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunit

Certified Products

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

We Deal With Various Quality Organic Products!

Τηλεφωνικές Παραγγελίες