Χορτοκοπτικό Περιποίησης Δαπέδων Μπαταρίας WRE 4 / 18V set

249.00

Συμπεριλαμβάνεται η μπαταρία και ο φορτιστής της: το WRE 4 Battery Set με καινοτόμο σχεδιασμό βούρτσας για επιφανειακή απομάκρυνση βρύων, ζιζανίων. Ιδανικό για μονοπάτια, βεράντες & εισόδους

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 1.445-241.0 Κατηγορίες: , ,

Ο εργονομικός σχεδιασμός στο χορτοκοπτικό περιποίησης δαπέδων μπαταρίας WRE 4 Battery Set σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε χωρίς να ασκείτε πίεση στην πλάτη ή στα γόνατά σας, ενώ η καινοτόμος τεχνολογία της βούρτσας εξασφαλίζει ότι τα ανεπιθύμητα βρύα και τα ζιζάνια απομακρύνονται από τις σκληρές επιφάνειες. Το χορτοκοπτικό περιποίησης δαπέδων μπαταρίας είναι ιδανικό για πλακόστρωτα μονοπάτια και βεράντες γύρω από το σπίτι. Η μπαταρία και ο φορτιστής μπαταρίας περιλαμβάνονται στη συσκευασία.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Καινοτόμος βούρτσα από νάιλον Ειδικά ευθυγραμμισμένες τρίχες νάιλον και υψηλή ταχύτητα περιστροφής βούρτσας για την επιφανειακή απομάκρυνση ξηρών βρύων και ζιζανίων.
Αντικατάσταση βούρτσας χωρίς εργαλεία Για να αλλάξετε εύκολα το παλιό τρίχωμα.
Τηλεσκοπική λαβή αλουμινίου Εξασφαλίζει μια όρθια θέση εργασίας, ακόμη και για ανθρώπους διαφορετικών υψών.
Περιστρεφόμενη κεφαλή καθαρισμού Οι γωνίες μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικές καταστάσεις καθαρισμού και σε άτομα διαφορετικού ύψους.
Εργονομικό σχεδιασμός λαβής Άνετη θέση εργασίας που διευκολύνει και την πλάτη σας.
Βρόγχος ενσωματωμένος στη λαβή, για να κρεμάσετε τη συσκευή Για απλή αποθήκευση.
Πλατφόρμα μπαταρίας Kärcher 18 V Τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time) για τη λειτουργία οθόνης LCD στην μπαταρία με τις ακόλουθες ενδείξεις: υπολειπόμενος χρόνος λειτουργίας, υπολειπόμενος χρόνος φόρτισης και χωρητικότητα μπαταρίας. Μεγάλη και ισχυρή χάρη στα κύτταρα ιόντων λιθίου. Η ανταλλάξιμη μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις άλλες συσκευές της πλατφόρμας μπαταριών 18V Battery Power της Kärcher.


Βάρος 4.614 kg
Διαστάσεις 230 × 1320 × 380 mm
Πεδία Εφαρμογής

Παραλλαγή

Υλικό τρίχας

Τάση

Χωρητικότητα

Τύπος μπαταρίας

Ισχύς εξόδου

Τηλεφωνικές Παραγγελίες